default_mobilelogo

LaMontgarnieWit

 

Camping La Montgarnie

71160 Gilly sur Loire, France

Telefoon:  
+33 3 85539779
Bij geen gehoor:
+31 652727230

Reacties liefst per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


GPS coördinaten: 
N 46.33.19,51/3.4834, 29 O
Tom Tom coördinaten: 
46.55530/3,80940

 

kleine campings ANWB 2015rustiek kamperen frankrijk

Beste trouwe en nieuwe gasten voor La Montgarnie.
In verband met Corona hebben wij voor als we weer open mogen (hopen we) het volgende bedacht. Dit omdat zelfs als de campings straks weer opengaan we denken dat onze gasten (net als iedereen) behoefte zullen hebben aan maximale hygiëne en ruimte.
Wij halveren ons aantal kampeerplekken waardoor iedere kampeerplaats eigen sanitair en een eigen afwasplaats heeft. Ook (kon al!) kun je bij ons ver uit elkaar staan op grote plaatsen van minimaal 300m2 waartussen ook nog een flink stuk ruimte is. Op ons terrein is (bijna) wildkamperen in principe mogelijk. Voor wat betreft de gîtes: die zijn al voorzien van eigen ingang, eigen sanitair, eigen keuken en ruimte rondom. Verder zullen we wat langer openblijven omdat we ons voor kunnen stellen dat de kampeervakanties verder het jaar in geschoven worden. Normaal sluiten we 1 september, dit zal nu in ieder geval 15 september worden en wellicht nog langer. Dit hangt er ook vanaf wanneer we mogen beginnen. Info volgt. Verdere regels m.b.t. tot bijvoorbeeld zwembad, parkeren, sanitair en bar/terras/eetavonden die er komen zullen we uiteraard in acht nemen maar daar is nog niets over bekend. We kunnen ons voorstellen dat je staat te popelen om weer lekker en veilig te kamperen en wij heten je van harte welkom!

La Montgarnie is een rustieke camping gelegen in zuid-Bourgogne (Charolais). Het ligt in een heuvelachtig en bosrijk landschap op 4 km van de Loire. Het hart van deze rustige camping is een U-vormig boerenhof met daaromheen 4 hectare weide en natuur. Er is dus ruimte genoeg. Kijk voor een indruk van de sfeer eens op onze uitgebreide fotopagina's.

Er zijn ook gîtes en een chambre te huur op het terrein plus 2 landhuizen buiten de camping. Gezien de aard van ons terrein is er slechts een beperkt aantal plaatsen voor buscampers en caravans.

La Montgarnie is geopend van 25 juni tot 1 september. Om teleurstelling te voorkomen raden wij je zeker aan om te reserveren.

Wanneer kies je voor La Montgarnie? Je zoekt rust en ruimte op een kleinschalige camping met een gemoedelijke sfeer. Je wilt een comfortabele maar ongepolijste camping en je hebt graag een mooi en vrij uitzicht vanaf jouw ruime plek. De camping is zo goed als autovrij (behalve laden en lossen) Er is een ruime parkeerplaats op ons eigen terrein. 

Ook ben je niet op zoek naar de platgetreden toeristische paden maar naar een authentieke omgeving waar van alles te doen is.

zoover 2015

 

Bert, Jacinta en Lucas Loorbach

 

De gidsen "Rustiek Kamperen" zijn bij ons te koop.

RC225

WiFi Gratis Wi-Fi rondom het hoofdgebouw 

 

 

 

HOME-nog-onder-als-derde-indien-mogelijkHOME-ipv-muur-met-bloemenHOME-ipv-karretje

Jarsaillon2

LC-P1-blokje-jarsaillon Wij verhuren nog een heerlijk 19e eeuws vrijstaand huis 
in dit prachtige gebied! Deze is ook geschikt tot 6 personen, 
heeft een grote parkachtige tuin en een panoramisch uitzicht.

www.jarsaillon.nl

Chapetee2

LC-P1-R1 Wij verhuren nog een heerlijk vrijstaand huis 
in dit prachtige gebied! Deze is ook geschikt tot 6 personen, 
heeft een grote tuin met zwembad en een panoramisch uitzicht. 

www.lachapetee.nl